ZINKTAG LÆGGES MED MANGE ÅRS ERFARING​

Er det blevet tid til at få lagt et nyt tag på huset, og kunne du tænke dig at få lagt et flot zinktag? Så er du kommet til den rette blikkenslager. Hos Nordisk Blik finder du en tagdækker med mange års erfaring med at lægge tag i zink, som vi blandt andet udfører for private og erhverv i Trekantområdet og på hele Fyn.

Vi tilbyder kompetent rådgivning omkring materialevalg

Når der skal lægges nyt tag på huset, er der rigtig mange forskellige materialer at vælge imellem. Hos os kan du blandt andet vælge mellem:

  • Skifertag
  • Eternittag
  • Zinktag
  • Ståltag
  • Kobbertag

Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning omkring valg af materialer, da materialevalget kan være altafgørende i forhold til behovet for fremtidig vedligeholdelse og tagets udseende. Vi leverer altid kvalitetsarbejde, så du kan få et både æstetisk flot og funktionelt nyt zinktag, og vi sætter en stor ære i at tilbyde både flotte og energirigtige løsninger med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Hvad koster et zinktag?

Vores priser på et zinktag og vores blikkenslagerarbejde afhænger i høj grad af opgavens omfang. Derfor kan vi ikke komme med en specifik pris, før vi har talt om dine ønsker og behov samt efterset taget. Hvis du vælger et zinktag, kan du dog altid forvente at få et utroligt flot og holdbart tag til en attraktiv pris.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad dine muligheder er i forbindelse med et zinktag. Vi tilbyder også andre løsninger inden for tagarbejde, tagrenovering og inddækning af alt fra skorsten til vindue, og uanset hvilken løsning du vælger, så er god service og din tilfredshed altid afgørende for os. Du er derfor meget velkommen med feedback og spørgsmål. Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 67 04 32, men du kan også skrive til vores e-mail info@nordisk-blik.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Telefontider: 08.00 - 20.00, alle dage

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 21 67 04 32

✉ E-mail: info@nordisk-blik.dk

fb - Følg os på Facebook

Adresse

​Nordisk Blik

Krumstrupvej 16
​5750 Ringe

CVR: 39758156

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00 

Telefontider alle dage fra 08.00 - 20.00​

✓ Vi tilbyder også hjemmelavede tagrender