STÅLTAG: ET POPULÆRT ALTERNATIV TIL DE TRADITIONELLE TAGBELÆGNINGER​

Hos Nordisk Blik kan vi som både blikkenslager og tagdækker tilbyde mange forskellige løsninger, når det er blevet tid til at få lagt nyt tag på huset eller erhvervsbygningen. En af disse løsninger er et ståltag, som vi lægger hos private husejere såvel som forskellige former for erhvervskunder i Trekantområdet og på hele Fyn.

Hvad er fordelene ved at vælge et ståltag?

Et ståltag er en utrolig populær løsning, når der skal vælges et alternativ til de mere traditionelle tagmaterialer. Det skyldes blandt andet:

  • Du får et billigt tag sammenlignet med traditionelle tagbelægninger
  • Du kan vælge mellem mange forskellige farver
  • Selve monteringen foregår hurtigt
  • Det er nemt at vedligeholde et ståltag
  • Taget kan holde i rigtig mange år
  • Et ståltag kan også anvendes ved lave taghældninger

Vi tilbyder både udskiftning og reparation

Uanset om du har brug for vores kompetencer i forbindelse med en udskiftning af det eksisterende tag eller en tagrenovering af et ståltag, så står vi klar til at løse opgaven, og vi sørger altid for, at du får et flot og holdbart resultat. I forbindelse med dit nye tag kan vi også opsætte nye tagrender, ligesom vi kan stå for al arbejdet med inddækning på taget og omkring skorstenen.

Kontakt os og hør mere om fordelene ved et tag i stål

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at vælge at få monteret et ståltag? Så hører vi meget gerne fra dig. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at indhente en pris på dit nye tag – så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe til os på telefon 21 67 04 32 eller skrive til vores e-mail info@nordisk-blik.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det.

​​

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Telefontider: 08.00 - 20.00, alle dage

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 21 67 04 32

✉ E-mail: info@nordisk-blik.dk

fb - Følg os på Facebook

Adresse

​Nordisk Blik

Krumstrupvej 16
​5750 Ringe

CVR: 39758156

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00 

Telefontider alle dage fra 08.00 - 20.00​

✓ Vi tilbyder også hjemmelavede tagrender