SKIFERTAG SIKRER ET SMUKT RESULTAT OG EN LANG HOLDBARHED​

Trænger husets eller erhvervsbygningens tag til at blive skiftet ud, og kunne du tænke dig at få lagt et specielt tag, som har et smukt og stilfuldt udtryk? Så kan et skifertag være den helt rette løsning for dig. Hos Nordisk Blik har vi mange års erfaring med både lægning af skifertag såvel som lægning af eternittag, og vi løser både opgaver for private og erhverv på hele Fyn og i Trekantområdet.

Vi lægger kvarterets flotteste tag

Vi lægger stor vægt på altid at levere et stykke veludført arbejde og et smukt resultat. Dermed får du altid den bedst mulige løsning, og det flotteste tag i kvarteret, når du vælger at få lagt et nyt skifertag af vores blikkenslager.

Fordi skifer er et naturprodukt, så har alle skiferplader en lille farveforskel, som giver et utroligt smukt udtryk på taget, og derudover har skifer en utrolig lang holdbarhed, hvilket betyder, at du kan få glæde af dit nye skifertag i rigtig mange år fremadrettet. Hvis du derimod ønsker en mere ensartet farve på taget, så tilbyder vi også lægning af et eternittag, hvor alle tagpladerne har den samme farve.

Hvad koster et skifertag?

Vores priser på montage af et skifertag afhænger af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • Hvor mange kvadratmeter taget er
  • Om vi skal rette op på undertaget
  • Hvilken tagkonstruktion du har
  • Hvor mange inddækninger vi skal lave

Kontakt os og hør mere om skiferarbejde og tag i skifer

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores skiferarbejde eller et nyt tag i skifer. Ønsker du en billig pris på dit nye tag, eller skal du have udført en reparation, hører vi også gerne fra dig. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten kontakte os på telefon 21 67 04 32, e-mail info@nordisk-blik.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Telefontider: 08.00 - 20.00, alle dage

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 21 67 04 32

✉ E-mail: info@nordisk-blik.dk

fb - Følg os på Facebook

Adresse

​Nordisk Blik

Krumstrupvej 16
​5750 Ringe

CVR: 39758156

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00 

Telefontider alle dage fra 08.00 - 20.00​

✓ Vi tilbyder også hjemmelavede tagrender