KOBBERTAG TIL DIG DER ØNSKER ET SMUKT OG VEDLIGEHOLDELSESFRIT TAG​

Kunne du tænke dig at få et helt unikt og utroligt smukt tag, der samtidig er vedligeholdelsesfrit? Så kan et kobbertag være den helt rette løsning for dig. Hos Nordisk Blik har vi mange års erfaring som både tagdækker og blikkenslager, og vi tilbyder både udskiftning og reparation af tag i kobber. Vi kører både ud til private og erhvervskunder på hele Fyn og i Trekantområdet.

Derfor skal du vælge et kobbertag

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge et kobbertag, hvis du kunne tænke dig en anderledes løsning, end dine naboer har. Med et kobbertag får du et smukt tag, der kun bliver smukkere med årene, da kobber patinerer, og det giver dit hus et unikt look – både nu, men især også mange år ud i fremtiden. Kobber et desuden et vedligeholdelsesfrit produkt, og det betyder, at du ikke behøver at tænke over at foretage en tagrenovering i løbet af de næste mange år. Når vi monteret et kobbertag, kan vi også montere specialfremstillede tagrender og nedløbsrør i kobber, så de passer til taget, men du har også mulighed for at vælge tagrender i flere andre materialer, hvis du foretrækker det. Vi sørger naturligvis også for korrekt inddækning, så du får et 100 % tæt tag.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på et tag i kobber

Hos Nordisk Blik hører vi meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved at vælge et kobbertag, eller hvis du kunne tænke dig at indhente en pris på dit nye tag. Kontakt os på telefon 21 67 04 32 eller e-mail info@nordisk-blik.dk, så står vi klar med både kompetent rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis det passer dig bedre.

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Telefontider: 08.00 - 20.00, alle dage

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 21 67 04 32

✉ E-mail: info@nordisk-blik.dk

fb - Følg os på Facebook

Adresse

​Nordisk Blik

Krumstrupvej 16
​5750 Ringe

CVR: 39758156

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00 

Telefontider alle dage fra 08.00 - 20.00​

✓ Vi tilbyder også hjemmelavede tagrender