SKORSTENSINDDÆKNING DER HOLDER TÆT​

Hvis du kunne tænke dig at få en veludført skorstensinddækning, så er Nordisk Blik den helt rette blikkenslager at tage kontakt til. Vi kan tilbyde at udføre en skorstensinddækning ud fra lige præcis dine ønsker og behov, og vi lægger altid stor vægt på at levere veludført arbejde, som kan holde i mange år, og som du bliver tilfreds med.

Fra vores base i Ringe kører vi blandt andet ud til private husejere samt erhvervskunder på hele Fyn og i Trekantområdet for at foretage en flot og tæt skorstensinddækning.

Vælg mellem mange forskellige materialer

Vi tilbyder skorstensinddækning såvel som andre former for taginddækning i rigtig mange forskellige materialer, så du kan få en løsning, der passer til dit tag, uanset om du har tegl, eternit, skifer eller lignende. 

Du kan blandt andet vælge mellem materialer som:

  • Blik
  • Zink
  • Kobber

Vi rykker ud hurtigt i forbindelse med utætheder

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi rykker hurtigt ud med professionel hjælp, hvis du har konstateret en utæthed omkring din skorsten. Det kan altid betale sig at få foretaget en reparation af skader på taget så hurtigt som muligt, da du i så fald kan undgå råd og vandskader, som i værste fald kan betyde omfattende skader og dyre omkostninger.

Ofte er det omkring skorstenen, der kan opstå utætheder, hvis inddækningen ikke er udført korrekt, men det kan også være andre steder på taget, hvor der er udført inddækninger. Hos Nordisk Blik sørger vi altid for, at du får et flot og holdbart resultat, som du kan have glæde af i rigtig mange år fremover.

Kontakt os og få en pris på din skorstensinddækning

Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 21 67 04 32 eller e-mail info@nordisk-blik.dk, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder i forbindelse med en skorstensinddækning, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud. Du kan dog også skrive til os via vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00

Telefontider: 08.00 - 20.00, alle dage

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 21 67 04 32

✉ E-mail: info@nordisk-blik.dk

fb - Følg os på Facebook

Adresse

​Nordisk Blik

Krumstrupvej 16
​5750 Ringe

CVR: 39758156

Åbningstider

​Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00 

Telefontider alle dage fra 08.00 - 20.00​

✓ Vi tilbyder også hjemmelavede tagrender